SUZUKI CONNECT

Pogodnije, uverljivije

Podignite iskustvo i zadovoljstvo posjedovanja vašeg Suzuki automobila na novi nivo pogodnosti i sigurnosti uz SUZUKI CONNECT. Ova nova aplikacija za pametne telefone vam omogućava da daljinski pratite šta se dešava sa vašim automobilom u svakom trenutku.

SUZUKI CONNECT nudi sedam servisnih funkcija

Preuzmite i instalirajte aplikaciju SUZUKI CONNECT na svoj pametni telefon kako biste iskustvo u Suzuki automobilu učinili umirujućim i još praktičnijim.

Obavještenje o statusu

Obavještenje o statusu će vas obavijestiti kada ste napustili automobil i otišli a da niste zaključali vrata ili ste zaboravili da ugasite prednja svijetla ili svijetla upozorenja.
Takođe možete da provjerite nivo goriva, domet vožnje i prosječnu potrošnju goriva na početnoj stranici aplikacije.

Lokator parkiranog automobila

Lokator parkiranog automobila će prikazati lokaciju na kojoj je vaš automobil parkiran na mapi na vašem pametnom telefonu.

Istorija vožnje

Istorija vožnje vam omogućava da provjerite i upravljate podacima o istoriji vožnje.

Geofencing and
Curfew Alert

U slučaju da drugi vozač koristi automobil, Geofencing vas obavještava kada automobil napusti ili uđe u podešeno područje tokom podešenog vremenskog perioda. Curfew Alert vas obavještava kada je automobil odsutan nakon određenog vremena iz podešenog područja.

Bezbjednosna obavještenja

Sigurnosno obavještenje će se pojaviti na vašem pametnom telefonu ako je aktiviran sigurnosni alarm ili ako se motor pokrene u vreme kada ne koristite automobil.

Obavještenje o lampici upozorenja
Notification

Obavještenje o lampici upozorenja će doći na vaš pametni telefon kada se upali lampica upozorenja u vašem automobilu.

Periodično održavanje /
obavještenje o opozivu

Obavještenje o periodičnom održavanju će vas obavijestiti o vremenu održavanja vašeg automobila i takođe vas obavijestiti o opozivima i servisnim kampanjama.

Information